23 Ιουνίου 2018
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
20 Φεβρουαρίου 2017

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η Εορτή του Πολιούχου της Ακράτας Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου και με την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της περιοχής. Την εορτή τίμησε πλήθος κόσμου που βρέθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό για να πάρει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος,ο Βουλευτής Αχαΐας της ΣΗ.ΣΥ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ντίνος, ο Αντιδήμαρχος Φάνης Σταυρόπουλος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακράτας Μαρία Καρρά, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, ο Τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Γιοβάς, Βασίλης Τομαράς, Βασίλης Ανδρουτσόπουλος, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Θανάσης Σμυρνιώτης, Ανδρέας Ρεκούτης, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Κρικέτος  και το μέλος της Τ.Κ. Αιγίου Γιώτα Γκρέμου. Επίσης εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, Φορέων και Συλλόγων.

Την περιφορά της Εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους συνόδευαν οι Φιλαρμονικές Ακράτας και Αιγείρας, οι επίσημοι και πολλοί πιστοί παρά τον βροχερό καιρό.

Στη συνέχεια η Κοινότητα Ακράτας δεξιώθηκε τους καλεσμένους και τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και Φορέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου ''Αναγέννησις'' όπου ο Δήμαρχος κ. Θ. Παναγόπουλος και η Πρόεδρος κυρία Μ. Καρρά αναφέρθηκαν στο έργο και τις πρωτοβουλίες του Δήμου και της Κοινότητας αντίστοιχα, που πραγματοποιήθηκαν κατά το 2016 και προγραμματίζονται για το 2017.

Το βράδυ στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χοροεσπερίδα του Συλλόγου με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

 

Χελμός © 2018
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία