29 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
13 Μαΐου 2012

Σοκ προκάλεσε στους θεατές της παράστασης « Η αυλή  των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη  η ελεύθερη πτώση της ηθοποιού Νίκης Σταυροπούλου από ύψος δυόμιση  περίπου  μέτρων!

Την Παρασκευή 11 Μαΐου το θεατρόφιλο κοινό της Ακράτας αλλά και της ευρύτερης περιοχής βρέθηκε στο ισόγειο της Αναγέννησης, για να παρακολουθήσει την πολυαναμενόμενη παράσταση, που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Κώστα Φαρμασώνη. Λίγο πριν το τέλος της παράστασης η άτυχη ηθοποιός κατεβαίνοντας την σκάλα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό προκαλώντας τον τρόμο σε ηθοποιούς και θεατές. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η άτυχη ηθοποιός ανέκτησε τις αισθήσεις της και λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου για προληπτικές εξετάσεις. Ευτυχώς διαπιστώθηκε μόνο ένα κάταγμα στα πλευρά που δυστυχώς θα την αναγκάσει να απέχει  από τις επόμενες παραστάσεις.

Η θεατρική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες,  έχοντας προγραμματισμένες παραστάσεις  την ερχόμενη εβδομάδα στον «Απόλλωνα» στο Αίγιο είναι ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτριας της Νίκης Σταυροπούλου.

«Η αυλή των θαυμάτων» στην οποία συμμετέχουν παλιά αλλά και αρκετά νέα μέλη του θεατρικού τμήματος της Αναγέννησις είναι αποτέλεσμα σχεδόν τρίμηνης εντατικής προσπάθειας με την καθοδήγηση του Κώστα Φαρμασώνη και τους φωτισμούς του Μάριου Κουτσουρέλη, επαγγελματιών στο είδος τους. Μια καλοδουλεμένη παράσταση με άψογους συνδυασμούς ήχου φώς και λόγου αλλά και με εξαιρετικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς  του θεατρικού τμήματος της «Αναγέννησις» που αν και ερασιτέχνες, φέτος έδειξαν επαγγελματική συνέπεια και συμμετείχαν αδιαμαρτύρητα σε εξαντλητικές πολύωρες πρόβες.

Ελπίζουμε γρήγορη επιστροφή στο σανίδι  και καλή ανάρρωση στην αγαπητή μας Νίκη. 

 

 

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία