28 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Ο Εθελοντισμός στην Καθημερινότητα
25 Μαΐου 2012

Ακράτα 23 Μαϊου 2012

Του Σπυρίδωνα Μ. Ασημακόπουλου

Κατά καιρούς έχει σχολιασθεί η εθελοντική προσφορά στην περιοχή μας στην οποία συμμετέχω όσο μου επιτρέπει η ηλικία μου και όλα τα άλλα. Μια πρόσφατη ενέργεια των Καλαμιωτών θεωρώ ότι επιβάλλεται να δημοσιοποιηθεί.
 
Στο δρόμο προς την Αγία Τριάδα είχαν από καιρό δημιουργηθεί πολλές γούβες από φθορά της ασφάλτου. Ο Δήμος διέθεσε τα τσιμέντα και ο Θοδωρής Βλάχος προσέφερε το αμμοχάλικο για να καλυφθούν οι πληγές του δρόμου.
Την περασμένη Πέμπτη μια ομάδα νέων Καλαμιωτών (λυπάμαι που δεν γνωρίζω τα ονόματά τους) με επι κεφαλής τον Πρόεδρό τους κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου, ανέλαβαν την δύσκολη εργασία τσιμεντώματος των ζημιών, με την συμμετοχή του Σπύρου Παπαγιαννόπουλου και Δημητρίου Βλάχου από πλευράς της Ακράτας. Φυσικά σε συνεννόηση με την Πρόεδρο κ. Μαρία Καρρά. Έτσι με το καθάρισμα του δρόμου από το Γκρέϊτερ του Δήμου και το κόψιμο του χόρτου, πάλι εθελοντικά, είναι έτοιμος ο έξω του Μοναστηριού χώρος για την γιορτή της Πεντηκοστής.
Τελικά στην εποχή που βιώνουμε, μόνο με τον Εθελοντισμό μπορεί να περισώσουμε ότι έχει απομείνει από την παλιά αξιοπρέπεια της πανέμορφης περιοχής μας.

 

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία