29 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Ο Σύνδεσμος «Ο ΧΕΛΜΟΣ» στο Μουσείο Λαλαούνη
20 Ιουλίου 2018

Καλοσωρίζοντας την καλοκαιρινή περίοδο, ο Σύνδεσμος «Ο ΧΕΛΜΟΣ» διοργάνωσε την πρώτη του εκδήλωση.
Την Τετάρτη 11 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε τα μέλη του Συνδέσμου και τις φίλες και φίλους του, σε μία ξενάγηση αποκλειστικά διοργανωμένη για αυτούς. Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις παλαιές και νέες συλλογές του Μουσείου Λαλαούνη, με την συνοδεία του ξεναγού Βύρωνα Βαφειάδη, που έδινε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα εκθέματα. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν προβολή ταινίας με τη ζωή του πολυβραβευμένου Ηλία Λαλαούνη. 
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους  μεταξύ άλλων, μέλη των Ροταριανών ομίλων Αθηνών, Χαλανδρίου και Ψυχικού  καθώς επίσης οι κκ Μυρέλα Αλεξοπούλου, Νάνσυ Παπαγιανοπούλου, Λίζα Μαρκοζάνη , Μαρία Παλυβού και Στέλλα Μεταξά οι οποίες υποστηρίζουν πάντα τις δράσεις του συνδέσμου. 

Η Πρόεδρος Μαρίζα Οικονόμου, η Αντιπρόεδρος Τέτη Ράλλη, ο Γενικός Γραμματέας  Λάμπης Τραχανάς, ο Ταμίας Λεωνίδας Παγανός  και το Μέλη ΔΣ Τρύφωνας σΣωτηρόπουλος , Παύλος Παπαγιαννόπουλος και Χρήστος Σουλελές, ευχαριστούν όλους τους παρευρεθέντες για τη συμμετοχή τους καθώς επίσης τη Δ/ντρια Διοίκησης του Μουσείου κα Ελένη Μάστορα   και την υπεύθυνη του Μουσείου   κα Ιωάννα Λαλαούνη  για τη μοναδική φιλοξενία και ξενάγηση .

Ο Σύνδεσμος, στα πλαίσια του σκοπού λειτουργίας του, θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις στην Αθήνα αλλά και στην περιοχή της Ακράτας.

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία