29 Απριλίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
'Χελμοβραδιά' στη Πλ. Ακράτας - Μια τεράστια γιορτή!
02 Σεπτεμβρίου 2019

Μέλη και φίλοι του Συνδέσμου  « Ο ΧΕΛΜΟΣ» συναντηθήκαμε στο ΄΄Άκρατο Οίνο’’  στην πλατεία της  Ακράτας  την Παρασκευή 23  Αυγούστου  , διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας, χορέψαμε μέχρι πρωίας, συζητήσαμε ατελείωτα, σιγοτραγουδήσαμε υπέροχες μελωδίες, συναντήσαμε συμπατριώτες μας ομογενείς , απολαύσαμε ωραίο φαγητό και εξαιρετικό κρασί  σε   μια βραδιά που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!

Ήταν μαζί μας, ως  επίσημος προσκεκλημένος ,ένας επιφανής Έλληνας,  πρώην Γερουσιαστής στις ΗΠΑ , ο  πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής  Ένωσης  κ. Chris  Σπύρου , οι Βουλευτές  Αχαίας της Ν.Δ κ. Άγγελος Τσιγκρής , κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και του ΣΥΡΙΖΑ  κ.Κώστας Μάρκου, ο πρόεδρος του Χελμού Αυστραλίας κ. Βασίλης Αρφάνης , ο πρόεδρος του συλλόγου « Αναγέννηση» κ. Ανδρέας Σακελαρίου , ο πρόεδρος του Α.Ο.Ακράτας  κ. Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, ο πρόεδρος του Φεστιβάλ φωτογραφίας  Ορεινής Κορινθίας . κ. Τάσος Μουμτζόγλου,  ο πρώην πρόεδρος του Χελμού κ. Ηλίας Παπαγεωρόπουλος  και οι  δημοτικοί σύμβουλοι  της  Ανατολικής Αιγιάλειας  κ.κ. Φάνης Σταυρόπουλος και Πάνος Γιαννούλης .

Η πρόεδρος του  Χελμού  Μαρίζα Οικονόμου στην σύντομη προσφώνησή της ευχαρίστησε όλες και όλους για την συμμετοχή τους στην συνεστίαση, αναφέρθηκε στην ιστορία του Συνδέσμου  ο οποίος από το 1947  αναδεικνύει και  συμβάλει ουσιαστικά  στα προβλήματα και στα επιτεύγματα  της περιοχής και μεταξύ άλλων τόνισε ότι»  η δεκαετής οικονομική   κρίση  στη χώρα μας επηρέασε  και τον σύνδεσμο.   Με το  Διοικητικό Συμβούλιο  που ανέλαβε  πριν ένα χρόνο, έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες  προκειμένου να αποπληρώσει ο Χελμός οποιαδήποτε υποχρέωση είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια  προς το Δημόσιο . Τώρα ελεύθερος ο σύνδεσμος από τα οικονομικά βάρη , θα συνεχίσει να είναι  κοντά στα θέματα  που απασχολούν την περιοχή, σε συνεργασία  με τους τοπικούς φορείς. Ήταν και προσωπικό στοίχημα ..»  Ευχαρίστησε  όλα  τα μέλη του ΔΣ , την αντιπρόεδρο Τέτη Ράλλη, τον  γενικό γραμματέα Λάμπη Τραχανά, τον ταμία Λεωνίδα Παγανό , τον έφορο Τρύφωνα Σωτηρόπουλο και το μέλος Χρήστο Σουλελέ ,ευχήθηκε δε ταχεία ανάρρωση στον Παύλο Παπαγιαννόπουλο . Τελειώνοντας ευχαρίστησε  τον  φωτογράφο  Νίκο Γραβάνη  και  τους μουσικούς- τραγουδιστές  Μιχάλη Βασιλείου και Βασίλη Σκανδάμη, για την συμβολή τους  στην μεγάλη  επιτυχία της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες της όμορφης βραδιάς μπορείτε να δείτε εδώ

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία