18 Απριλίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου 'Η Αναγέννηση' / 2012
13 Φεβρουαρίου 2012

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν οι Ακρατινοί και οι επισκέπτες της Ακράτας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους διασκεδάζοντας στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Η Αναγέννηση».
Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με τους ήχους και τις μελωδίες της ζωντανής ορχήστρας, την οποία έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στη γνωστή ταβέρνα «Άκρατος Οίνος», οι καλεσμένοι του ιστορικότερου συλλόγου της Ακράτας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!
Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου είχαν φροντίσει και ετοιμάσει, ως πραγματικοί οικοδεσπότες, τα διάφορα «καλούδια» που συνόδευσαν τον άφθονο οίνο που ευγενικά πρόσφερε, όπως κάθε χρόνο, το οινοποιείο του κ. Κροκιδά.  
Έμπρακτη ήταν ακόμη μια φορά η αγάπη, σύσωμης της εμπορικής κοινότητας της ανατολικής Αιγιάλειας, που πρόσφερε δωρεάν τα προϊόντα, που προσφέρθηκαν στο όμορφο γλέντι που ανελλιπώς κάθε χρόνο διοργανώνεται ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους.
Στον αντίποδα, παντελώς απούσα ήταν σε κορυφαίο επίπεδο η δημοτική αρχή. Έλαμψε με την απουσία του ο τοπικός αντιδήμαρχος Ακράτας – Αιγείρας, καθώς και η αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών του δήμου Αιγιαλείας κ. Ψυχράμη. Διακρίναμε παρόντες στην εκδήλωση τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης κ. Πάνο Ασημακόπουλο και από την αντιπολίτευση τον κ. Πάνο Γιαννούλη.

Η λαχειοφόρος αγορά που διοργανώθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου περιείχε λιγοστά μεν σε αριθμό, αλλά μεγάλης αξίας δώρα και τούτο είχε ως συνέπεια να εξαντληθεί μεγάλος αριθμός λαχείων και οι λιγοστοί λαχνοί που περίσσεψαν πωλήθηκαν στην καθιερωμένη πλέον δημοπρασία που με ευφάνταστο τρόπο οι διοργανωτές πραγματοποίησαν.
Στους παρευρισκομένους απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ο Νίκος Γραβάνης.
Η εφημερίδα συγχαίρει τους διοργανωτές και φυσικά τους εύχεται καλό κουράγιο για την συνέχεια.          

 

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία