16 Ιουνίου 2022
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Πατέρας Δημήτριος Δούβος
25 Μαΐου 2012

Σεβαστέ γέροντα Αναπαύσου εν ειρήνη.
Ήσουν και θα παραμείνεις  στις καρδιές και στις ψυχές μας ο πνευματικός μας πατέρας.
Ήσουν  και θα παραμείνεις ο Παπάς μας.
Ήσουν και θα παραμείνεις ανάμεσά μας να μας συντροφεύεις στις χαρές και κυρίως στις λύπες μας όπως έκανες στην μακρόχρονη διακονία σου στον Άγιο Χαράλαμπο και γενικά στην Ακράτα.
Ουδέποτε ξεχώρισες τους ενορίτες του σε καλούς και όχι καλούς. Γι αυτό και όλοι μας σήμερα είμαστε εδώ κοντά σου για να σου ευχηθούμε  καλό σου ταξίδι.
Συμμετέχουμε στην λύπη των αγαπημένων σου προσώπων αλλά κυρίως στην δική σου Χαρά που πιστεύω ότι έχεις τώρα που ξεκινάς την νέα σου ζωή.
Χαρά γιατί έφυγες όπως Εσύ ήθελες και προσευχόσουν γιαυτό.
Χαρά γιατί με επιλογή σου δεν άφησες ούτε μία στιγμή έρημο τον Άγιο Χαράλαμπο, τον Ιερό μας Ναό που τον είχες πάνω από οτιδήποτε  άλλο στον ζωή σου.
Χαρά γιατί ολοκλήρωσες τις Θείες Λειτουργίες και  ακολουθίες  του Πάσχα.
Χαρά γιατί τα τέλη σου ήταν Χριστιανά, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα και ειρηνικά.
Χαρά και Ευτυχία γιατί βρισκόσουν στο χωριό σου και μέσα στην μεγάλη αγκαλιά του Πάνου σου και της αγαπημένης σου πρεσβυτέρας.
Σε παρακαλούμε Σεβαστέ γέροντα να συνεχίσεις να μας αγαπάς και να μας στέλνεις τις καλές σου ευχές από την νέα σου Θέση, τόσο σε αυτούς που σε αγάπησαν όσο και σε αυτούς που σε στεναχώρησαν, όπως  έκανες και στην επίγεια ζωή σου.
Το χώμα της Ακράτας θα σε δεχθεί με αγάπη και θα σου προσφέρει την ζεστή αγκαλιά που θα θέλαμε να σου προσφέρουμε  όλοι εμείς οι Ακρατινοί αλλά και όσοι σε γνώρισαν.

Καλό σου Ταξίδι

Ακράτα 19 Απριλίου 2012

Σπυρίδων Μ. Ασημακόπουλος

Χελμός © 2022
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία