28 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Δραστηριότητες Συλλόγου "Ο Καλός Σαμαρείτης"
07 Φεβρουαρίου 2014

Από το Σωματείο "Ο Καλός Σαμαρείτης", λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο <<Καλός Σαμαρείτης>> Ακράτας, έδειξε πρόσωπο αλληλεγγύης προς τους συμπατριώτες μας που στερούνται βασικών αγαθών. Οι δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που όλοι βιώνουμε αλλά σίγουρα κάποιοι σε μεγαλύτερο βαθμό, ώθησαν το σωματείο μας ώστε να προβεί σε πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης. Θεωρούμε ως ελάχιστη ίσως ανταμοιβή προς όλους όσους ήταν και είναι αρωγοί στο έργο μας να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.

Αρχικά, να ευχαριστήσουμε όλα τα ...μέλη μας που δεν ξεχνούν τη συνδρομή τους αλλά και όλους τους φίλους και συμπατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ημερών.
Κατόπιν, το γνωστό ανώνυμο που προσέφερε το ποσό των 300 ευρώ για τους σκοπούς του σωματείου μας.
Επίσης, τον κο Κων/νο Παπαιωάννου από τον Καλαμιά που διέθεσε και φέτος κρέας και τυρί φέτα σε τόση ποσότητα όση ήταν απαραίτητη για να καλύψει μεγάλο αριθμό αναγκών.
Ακόμη, τους δασκάλους, γονείς και μαθητές του Α Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, οι οποίοι συγκέντρωσαν και παρέδωσαν πολλά πακέτα με τρόφιμα.
Επιπλέον, τα super market κ. Οικονομόπουλου και κ. Ασημακόπουλου που δέχονται τα καλάθια συγκέντρωσης των ειδών που προσέφεραν και προσφέρουν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου όλοι ανεξαρτήτως οι συμπατριώτες μας.
Επιπροσθέτως, την πρόεδρο της κοινότητας Ακράτας, κα Μαρία Καρρά για τη βοήθειά της στην οργάνωση του BAZAAR του <<Καλού Σαμαρείτη>>.
Τον κο Νίκο Γραβάνη για τη μεγάλη προσφορά του.
Την κα Ελένη Φιλιππακοπούλου που διέθεσε εμπόρευμα για το BAZAAR μας.
Τον κο Γιάννη, παραγωγό μήλων από το Μάρκασι Κορινθίας που μας διέθεσε μεγάλη ποσότητα μήλων.
Τον κο Χρύσανθο Κανελλόπουλο που μας διέθεσε και φέτος το κατάστημά του για να στηθεί το χριστουγεννιάτικο BAZAAR.
Και τέλος ευχαριστούμε τον κο Σπύρο Ασημακόπουλο για την εθελοντική προσφορά του σε ό,τι χρειάστηκε το σωματείο μας.
Η διανομή των ειδών που συγκεντρώθηκαν, έγινε με σεβασμό και χαμηλούς τόνους, όπως επιβάλλει η περίπτωση και θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρόλη την απόγνωση που πολλές οικογένειες βρίσκονται, κάποια πρόσωπα θα χαμογέλασαν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του <<Καλού Σαμαρείτη>>
ευχαριστεί όλους και εύχεται

Καλή και ευλογημένη χρονιά.

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία