19 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Η Εορτή του Πολυούχου της Ακράτας
13 Φεβρουαρίου 2012

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, πολυούχου της Ακράτας. Πλήθος πιστών παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Βρεσθένης,  Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος, επικεφαλής του ιερού κλήρου.

 
Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν: ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο Βουλευτές κύριοι Γ. Τριανταφυλλόπουλος και Ν. Τσούκαλης,
ο πρώην Βουλευτής κ. Θ. Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Φιλιππόπουλος, οι Αρχηγοί των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κύριοι Δ. Καλογερόπουλος και Δ. Τριαναταφυλλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ι. Παναγιωτόπουλος και Αντ. Παλαιολόγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Π. Γιαννούλης, Π. Ασημακόπουλος,  Β. Ανδρουτσόπουλος και Φ. Σταυρόπουλος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Π. Σακελλαρόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ακράτας κυρία Μ. Καρρά και της Αιγείρας κυρία Αθ. Οικονόμου, Διευθυντές των Δημοσίων Υπηρεσιών , του Αστυνομικού Τμήματος και της Πυροσβεστικής, κ.ά
 
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της Περιφοράς της Εικόνας του Αγίου, ούτε τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών Αιγείρας και Ακράτας.
 
Μετα τη Θεία Λειτουργία,  η Δημοτική Αρχή παρέθεσε λιτή Δεξίωση, στην οποία παρέστησαν οι επίσημοι και οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων. Τους καλεσμένους προσεφώνησε η Πρόεδρος Μαρία Καρρά, χαιρέτησε ο Επίσκοπος Βρεσθένης ενώ ο Δήμαρχος Αιγιάλειας αναφέρθηκε στο έργο και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής για την περιοχή.

 

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία