19 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Εκδήλωση στο 'Μαγευμένο Αυλό'
18 Μαρτίου 2019

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια ακόμα συνεστίαση των Μελών και φίλων του Συνδέσμου μας. Στον "Μαγεμένο Αυλό", ένα από τα πιο διάσημα στέκια της Αθήνας, μιας νοσταλγικής εποχής με ιδιαίτερες αναμνήσεις για όλους, η βραδιά είχε τα πάντα: κέφι, καλό φαγητό, ποτό και τραγούδι.
Τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου χαιρέτισε η πρόεδρος Μαρίζα Οικονόμου, η οποία  εξέφρασε τις ευχαριστίες του Δ.Σ για την συμμετοχή όλων  στην εκδήλωση, αναφέρθηκε  συνοπτικά στην ιστορία του ΧΕΛΜΟΥ  και στις επόμενες δράσεις του Συνδέσμου, για τις οποίες θα υπάρξει  σχετική ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής  εφημερίδας www.xelmos.gr , τα social media, καθώς επίσης στην λαχειοφόρο αγορά του  Συνδέσμου.
Συγκεκριμένα η Πρόεδρος ευχαρίστησε  ιδιαίτερα και παρουσίασε τον  καλλιτέχνη- ναυπηγό κ. Παύλο Κορκολή για την χορηγία  πίνακά του προς τον ΧΕΛΜΟ, ο οποίος μαζί με ένα tablet χορηγία του Πάνου Παγανού από το Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ , θα είναι τα δώρα που θα κερδίσουν οι λαχνοί της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει ο Σύνδεσμος και θα κληρωθούν την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Κοινότητας Ακράτας Μαρία Καρρά, μέλη του Ροταριανού Ομίλου Χαλανδρίου, επιχειρηματίες, στελέχη του τραπεζικού συστήματος και της ναυτιλίας.

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία