27 Απριλίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Χελμοβραδιά στην Ακράτα
04 Σεπτεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση του Συνδέσμου «Ο ΧΕΛΜΟΣ» στις 24 Αυγούστου  το βράδυ στον Άκρατο Οίνο ,Πλατεία Ακράτας.

 Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  η Πρόεδρος  Μαρίζα Οικονόμου, η Αντιπρόεδρος  Τέτη Ράλλη, ο Γενικός Γραμματέας , Λάμπης Τραχανάς, ο Ταμίας Λεωνίδας  Παγανός ,ο Έφορος Τρύφων Σωτηρόπουλος  και τα Μέλη  Χρήστος Σουλελές και Παύλος  Παπαγιανόπουλος, υποδέχθηκαν  με χαρά παλαιά και νέα μέλη του Συνδέσμου, φίλες και φίλους από την  ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αιγιαλείας, το Αίγιο, τη Πάτρα, την Αθήνα  αλλά  και ομογενείς από  την Αυστραλία.

Στο σύντομο καλωσόρισμα της προς τους παρευρισκόμενους  η Πρόεδρος του  Δ.Σ. αναφέρθηκε στον κύριο  σκοπό του Συνδέσμου «Ο ΧΕΛΜΟΣ» που είναι τόσο  η  ανάδειξη των επιτευγμάτων της τοπικής κοινωνίας όσο  και η συμβολή στην αντιμετώπιση   προβλημάτων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα. Τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση την σημασία της ενεργής συμμετοχής και συμβολής όλων, προκειμένου  ο Σύνδεσμος να είναι χρήσιμος  στο τόπο μας και τη Πατρίδα μας.   Ανέφερε ότι στο πλαίσιο  «ανανέωσης» του ΧΕΛΜΟΥ  το Διοικητικό Συμβούλιο  έχει  στόχο , εκτός από  τη πραγματοποίηση εκδηλώσεων ,  την επανέκδοση της  έντυπης εφημερίδας και  κάλεσε όλες και όλους  να επισκέπτονται   την ηλεκτρονική εφημερίδα www.xelmos.gr  προκειμένου  να έχουν άμεση ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου.  « Σας θέλουμε κοντά μας, γιατί κάθε γενιά  -και όχι μόνον οι νέοι-έχει τις δικές της ανάγκες ,απαιτήσεις και υποχρεώσεις , γιατί ότι θέλουμε παρά τις δυσκολίες μπορούμε να το προσπαθήσουμε και να το πετύχουμε  και  γιατί σε τελική ανάλυση  η ευτυχία είναι υπόθεση όλων μας  και  μας αξίζει» 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη Παρουσία τους  ο Αντιδήμαρχος  Αιγιαλείας κ. Γιώργος Γιοβάς, ο τ. Αντιδήμαρχος  Αιγιαλείας  και δημοτικός σύμβουλος κ. Φάνης Σταυρόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινότητας  Ακράτας  κ. Μαρία Καρρά, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χαλανδρίου  -Αρχιτέκτων κ. Άρης  Μέμος  και ο  προ Πρόεδρος  -  Επιχειρηματίας  κ. Χριστόφορος Σαραντόπουλος  καθώς επίσης ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου  Ο  ΧΕΛΜΟΣ κ. Ηλίας Παπαγεωργόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί   θερμά όλες και όλους  τους συμμετέχοντες  στη   ζεστή βραδιά της  Χελμοπαρέας  που με τις γεύσεις από τον «Άκρατο Οίνο» και το άφθονο κρασί, επιδόθηκαν – με το μπουζούκι και τραγούδι από το Μιχάλη Βασιλείου – σε χορό μέχρι αργά το βράδυ και σας περιμένει  σε μια από τις επόμενες εκδηλώσεις του Συνδέσμου «Ο ΧΕΛΜΟΣ».

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία