03 Δεκεμβρίου 2022
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012
24 Μαΐου 2012

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γυμνασίου Αιγείρας για τη λήξη των μαθημάτων του σχολ. έτους 2011-2012.

Στο 1ο μέρος της εκδήλωσης, οι μαθητές της Γ΄ τάξης παρουσίασαν το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με τίτλο «Επαγγέλματα που χάνονται στο Χρόνο» με βιντεοπροβολή, που επεξεργάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με την καθοδήγηση των καθηγητών: κ. Χριστίνας Σαράμπαλη και του Ηλ. Καλόγηρου. Στη συνέχεια ο Δ/ντής του Γυμν. Αιγείρας κ. Ανδρέας Διαμαντόπουλος στη σύντομη ομιλία του έκανε έναν μικρό απολογισμό της διδακτικής χρονιάς που τελειώνει, λίγο πριν τη έναρξη των εξετάσεων, ευχαρίστησε τους καλεσμένους και αποχαιρέτησε τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, δίνοντας σε όλους το έντυπο του προγράμματος και ένα τριαντάφυλλο.
Η εκδήλωση έκλεισε δυναμικά με την παρουσίαση παραδοσιακών και λαϊκών χορών από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου, υπό την καθοδήγηση των γυμναστών Παν. Καλέλλη και Χ. Σαράμπαλη.

Τη γιορτή αυτή, που έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Κοινότητας Αιγείρας, κα Αθηνά Οικονόμου, ο δημ. Σύμβουλος κ. Παν. Γιαννούλης, ο Δ/ντής του Λυκείου Αιγείρας κ. Γιαν. Σταθακόπουλος, η Δ/ντρια του 2ου δημ. Σχ. Ακράτας, κα Αν. Ευσταθίου, ο Δ/ντής του δημ. Σχ. Αιγείρας, κ. Τάκης Σταμόπουλος, η προϊσταμένη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προγραμματισμού Αιγίου (ΚΕΣΥΠ) κ. Κατερίνα Βαρβαρήγου, η πρώην Δ/ντρια του Γυμν. Αιγείρας κα Ντίνα Νταρζάνου. Εκτός από τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Αιγείρας παραβρέθηκαν και οι μαθητές της Δ΄ τάξης των δημ. Σχ. Αιγείρας και 2ου Ακράτας, οι οποίοι απόλαυσαν την παρουσίαση των παραδοσιακών επαγγελμάτων και τους χορούς.

Χελμός © 2022
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία