19 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Ανακοίνωση για τα σκουπίδια
24 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα -για άλλη μια φορά - μας ανακοινώθηκε από τον Τοπικό Αντιδήμαρχο πως δεν θα μαζευτούν τα σκουπίδια στην Δημοτική Ενότητα της Ακράτας λόγω της έλλειψης καυσίμων!

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας πήραν ρεπό και οι κάδοι θα ξεχειλίσουν για άλλοι μια φορά! Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να βρει λύση στο θέμα της προμήθειας των καυσίμων έχει σαν αποτέλεσμα να παραλύει η υπηρεσία καθαριότητας, οι πολίτες να διαμαρτύρονται, να ξαναμαζεύουν τους κάδους στις αυλές και κάποιοι να θεωρούν πως μπορούν πετούν τα σκουπίδια τους στις όχθες του ποταμού!

Ο Κράθης εκπέμπει SOS εδώ και καιρό αλλά κανείς δεν δείχνει να συγκινείται... Οι πολίτες απαιτούν η συλλογή των σκουπιδιών να γίνεται συστηματικά όταν πληρώνουν Δημοτικά τέλη... Οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες θα περάσουν άλλο ένα Σαββατοκύριακο με άρωμα σκουπιδιών που δυστυχώς(!) δεν φτάνει ως το Αίγιο.. Τελικά αυτό ο "υπέροχος " νόμος του Καλλικράτη τι εξυπηρετεί Τους πολίτες πάντως όχι … Από την Ακράτα που αγωνίζεται να επιβιώσει από την λαίλαπα του "σοφού ", "δημιουργικού" και πάντα "υπέροχου "Καλλικράτη!

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία