29 Μαρτίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Ο ΄΄Καρνάβαλος'' της Αιγιάλειας!
29 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις

 
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών και πλήθος κόσμου, κατοίκων και επισκεπτών, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Καρναβάλι της περιοχής μας.
Τις εκδηλώσεις φέτος διοργάνωσαν απο κοινού οι καρναβαλικές επιτροπές Ακράτας και Αιγείρας και αποτέλεσαν τις μοναδικές που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο και μάλιστα στην Ανατολική Αιγειάλεια!
 
Το ''Καρναβάλι Αιγιάλειας 2012'' περιλάμβανε σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο την Αιγείρα, το Κράθιο, τα Συλιβαινιώτικα και την Ακράτα, με αποκορύφωμα την παρέλαση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, στην οποία πήραν μέρος πάνω απο 600 καρναβαλιστές, 12 γκρούπ και παρακολούθησαν περισσότεροι απο 4.500 θεατές!
 
Την παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου και την εκδήλωση Λήξης, παρακολούθησαν: ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Βάσω Ψυχράμη, Αιγείρας-Ακράτας Γιάννης Παναγιωτόπουλος,  Έργων Αντώνης Παλαιολόγου, οι πρώην Βουλευτές Νατάσα Ράγιου και θεόφιλος Βασιλείου, κ.ά
 
Το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ του Συνεργάτη μας Νίκου Γραβάνη, αποθανάτισε τις εντυπωσιακές στιγμές της παρέλασης και ΄''κατέγραψε'' το κέφι όσων το έζησαν!
 

 

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία