27 Απριλίου 2024
Ανατολική Αιγιαλεία: 14° C
Κοπή πίτας Συνδέσμου
26 Φεβρουαρίου 2020

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Χελμού, για πρώτη φορά στην Αιγιάλεια και όχι στην Αθήνα, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Περισσότερα από 50 μέλη και φίλοι του ιστορικού Συνδέσμου συμμετείχαν στη συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα Χελμός, στη Συλίβαινα Ακράτας και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα συζητήθηκαν οι δράσεις που ετοιμάζει ο Σύνδεσμος για το νέο έτος.
Όπως τόνισε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μαρίζα Οικονόμου, ο ''ΧΕΛΜΟΣ'' οργανώνει εκδηλώσεις που έχουν σκοπό να υποστηρίξουν την περιοχή και να αναδείξουν τα πλεονεκτήματά της και η συμμετοχή μελών, φίλων και συμπολιτών είναι σημαντική σε αυτήν τη προσπάθεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας κυρία Μαρία Σταυροπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Πάνος Γιαννούλης και Γιώργος Γιοβάς.
Τα μέλη του Δ.Σ. Τέτη Ράλλη, Χαράλαμπος Τραχανάς, Λεωνιδας Παγανός και Τρύφωνας Σωτηρόπουλος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους παρευρισκόμενους για χελμικά και τοπικά θέματα.
Οι τυχεροί της Βασιλόπιτας ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Γιαννούλης και ο Γεν. Γραμματέας - τ. πρόεδρος του Συνδέσμου Χαράλαμπος Τραχανάς, οι οποίοι κέρδισαν τα δύο φλουριά και παρέλαβαν δώρα που τα συνόδευαν.
Το Δ.Σ. εύχεται στα μέλη, στους φίλους στου Συνδέσμου Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Χελμός © 2024
Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Φιλοξενία